Innovatief KMO

KMO’s zijn de drijvende kracht voor innovatie. Een aantal van de beste ideeën zijn door onderzoekers en medewerkers van kleine tot middelgrote bedrijven ontwikkeld. Deze ideeën verdienen de juiste bescherming, maar de expertise daarvoor is echter niet altijd bij de KMO in huis. Wij kunnen u ondersteunen met onze hands-on kennis en ervaring om de waarde van uw intellectuele eigendom te beschermen en uit te bouwen tot een waardevolle ‘asset’ voor uw bedrijf.

Groot aantal KMO cliënten

Een groot aantal van onze cliënten zijn KMO’s. Intellectuele-eigendomszaken waar u mee te maken kunt krijgen, zoals het opstellen van octrooiaanvragen, het verdedigen van uw octrooien, of het handhaven van uw octrooirechten ten opzichte van derden die inbreuk plegen, pakken wij op. Wij helpen u een sterke IE-portefeuille op te bouwen en die succesvol te beheren, zodat de waarde van uw intellectuele eigendom maximaal wordt benut voor uw bedrijf.

Ervaring met uw branche en technologie

Met meer dan 60 gemachtigden hebben wij ervaring in een breed scala aan specialismen en sectoren in huis. U werkt dan ook altijd samen met een gemachtigde die kennis en ervaring heeft met uw branche en technologie. Het netwerk van V.O. bestaat momenteel uit negen kantoren, gevestigd in centra van innovatie in België, Nederland en Duitsland. We zitten dus niet alleen bij u in de buurt, maar we beschikken ook over een netwerk van buitenlandse agenten, die wereldwijd voor de beste bescherming van uw IE zorgen.

Speciaal KMO-team

Speciaal voor middelgrote bedrijven hebben we een team van octrooigemachtigden die werken voor bedrijven zoals dat van u. Met dit team kunnen we onze dienstverlening aan laten sluiten op uw behoefte en ook de specialistische technische kennis bieden voor uw specifieke uitvinding. We helpen u dan ook graag om meer inzicht te krijgen in wat een octrooi, merk of model voor u zou kunnen betekenen. 

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons KMO-team op +32 16 24 08 50. We helpen u graag.