Multinationals

Grote bedrijven hebben vaak hun eigen interne octrooiafdeling. Desondanks maken ze regelmatig gebruik van externe octrooigemachtigden voor zaken die een heel specifieke expertise vragen of wanneer er meer werk is dan interne capaciteit. In dat geval kunnen wij u helpen.

Expertise in huis

Op onze expertise wordt onder andere een beroep gedaan bij het voeren van mondelinge procedures tijdens het verleningsonderzoek, in oppositie of in beroep. Daarnaast ondersteunen wij grote bedrijven bij sleuteloctrooiaanvragen die bijzondere expertise vragen. Ook als het gaat om het geven van advies over de geldigheid van en inbreuk op octrooien worden wij ingeschakeld, bijvoorbeeld bij rechtszaken. Wanneer daar behoefte aan is, verlenen wij ook meer voorkomende diensten, zoals het opstellen en behandelen van octrooiaanvragen. We beschikken over de mensen om met spoed opdrachten te behandelen als er plotseling behoefte is aan extra capaciteit.

U kunt op ons rekenen

Met meer dan 60 gemachtigden hebben wij een breed scala aan specialismen en sectoren in huis, zowel nationaal als internationaal. We beschikken over gemachtigden die ervaren zijn in het voeren van opposities en in het voeren van mondelinge procedures. Een aantal gemachtigden heeft uitgebreide ervaring in het voeren van octrooirechtszaken en heeft veel ervaring met inbreuk- en geldigheidsadvies. Verschillende van onze octrooigemachtigden hebben jarenlange ervaring als interne bedrijfsoctrooigemachtigde. Voor hen is de samenwerking met interne octrooigemachtigden en andere betrokkenen een vanzelfsprekendheid. Kortom: wanneer u ons nodig heeft, kunt u op ons rekenen.

Van high-profile tot extra capaciteit

Wij kunnen de wereldwijde behandeling van (delen van) bestaande octrooiportefeuilles op ons nemen. Ook kunnen we een van onze octrooigemachtigden tijdelijk bij uw bedrijf detacheren als het werk daar om vraagt. Onze zeer ervaren octrooigemachtigden, van wie een deel voormalige interne bedrijfsoctrooigemachtigden, zijn daarnaast als geen ander in staat om ondersteuning bij "high-profile"-zaken te leveren.

Contact

U kunt contact opnemen met Marco Molling (+32 16 24 08 50, m.molling@vo.eu) of Marie-José Luys (+32 16 24 08 50, m.luys@vo.eu).