Tech Starters

Voor hightech en biotech start-ups zijn de keuzes die ze maken met betrekking tot hun Intellectuele Eigendom van levensbelang. Wanneer u als start-up uw IE goed beheert en uw IE‑positie volledig benut, worden uw overlevingskansen in een sterk concurrerende markt een stuk groter. Vanuit deze visie staan wij start‑ups bij in het bereiken van hun doelen.

Waarde IE maximaal benutten

Als full-service IE-kantoor begeleiden wij u op het gebied van IE en adviseren wij u bij wat u wel en wat u niet moet doen om de waarde van uw IE maximaal te benutten. Samen met u ontwikkelen wij uw IE-positie en zorgen we ervoor dat deze aansluit bij uw strategie.

Gedeelde ervaring

Onze gemachtigden hebben uitgebreide ervaring in het werken met hightech en biotech start-ups. Velen van ons hebben voorheen zelf bij start-ups gewerkt of in de industrie. Hierdoor zijn wij vertrouwd met de specifieke problemen en uitdagingen die u tegenkomt. Dat helpt ons om de waarde van uw Intellectuele Eigendom te beschermen op een manier die past bij uw bedrijf, ongeacht de ontwikkelingsfase waarin uw bedrijf zich bevindt.

Opbouwen sterke IE-portefeuille

Wij adviseren en ondersteunen u bij het opbouwen en beheren van een gezonde IE-portefeuille. Wij nemen we de regie over alle octrooitechnische/juridische formaliteiten die u anders veel tijd kunnen kosten. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met u, zeker bij IE-aspecten die voor u van cruciaal belang zijn,

Contact

U kunt contact opnemen met Marco Molling (+32 16 24 08 50, m.molling@vo.eu) om te bespreken hoe we u kunnen helpen.