Fysica

Een goed begrip van de principes van de natuurkunde is essentieel bij het beschermen van uitvindingen op wijd uiteenlopende gebieden. Dit maakt de sector physics in hoge mate een discipline-overschrijdende sector. Onze octrooigemachtigden zijn in staat om uw uitvinding door en door te begrijpen en deze op de beste manier te beschermen.

Cliënten in alle maten

De sector fysica heeft een groot cliëntenbestand met cliënten in alle maten, die een breed scala aan technologieën vertegenwoordigen, bijvoorbeeld in de zonne-industrie, transport en optische industrie. Of het nu om onze kantoren in België, Nederland of Duitsland gaat, onze experts verlenen die diensten die nodig zijn om de waarde van uw uitvindingen maximaal te benutten.

Altijd de juiste expert

V.O. heeft specifieke IE-expertise ontwikkeld op uiteenlopende gebieden als halfgeleiders, optica, mechatronica, geofysica, kernfysica en medische fysica. Ons team van hooggekwalificeerde octrooigemachtigden is zeer goed thuis, tot op detailniveau, in het evalueren van de octrooieerbaarheid van uitvindingen op al deze gebieden. We selecteren altijd de juiste expert om uw zaak op de best mogelijke manier te behandelen.

Full-service partner

We leveren alle IE-diensten: uiteraard het opstellen en behandelen van octrooiaanvragen over de hele wereld. Ook kunnen we u ondersteunen bij het verdedigen dan wel aanvechten van octrooien alsook bij inbreukvorderingen in geschilprocedures (oppositie of rechtszaken). Andere IE-terreinen waarop wij diensten leveren, zijn onderzoek naar rechten van derden, merken en IE-audits. Als full‑service kantoor beschikken we niet alleen over octrooigemachtigden, merkengemachtigden en advocaten die u ondersteunen bij IE‑advisering, indiening, oppositie, rechtspraktijk of IE-strategie, maar ook over interne specialisten die hoogwaardige diensten verlenen, zoals literatuuronderzoek (searches), jaartaksen, en vertalingen.

Contact

U kunt vrijblijvend contact opnemen met  Annemie Jaeken (+32 16 24 08 50, a.jaeken@vo.eu) voor meer informatie.