Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Hardware Unlocked

Provincie Vlaams-Brabant - Provinciehuis Leuven, Provincieplein, Leuven, België

Kom ook naar dit zeer praktijkgerichte hardware event. Op 19 april 2023 nodigen we je uit op Hardware Unlocked, georganiseerd door Leuven MindGate, Comate Engineering & Design en Smart Hub Vlaams-Brabant.

Hardware Unlocked is de belangrijkste bijeenkomst in België voor hardware start-ups, scale-ups en gevestigde organisaties. Dit eendaagse evenement is uw kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de industrie, en om te netwerken met gelijkgestemde hardwareliefhebbers.

V.O. doet ook mee aan Hardware Unlocked! Op 19 april wordt Hardware Unlocked een dag vol hardware-gerelateerde ooh’s, aah’s en ‘aha-ervaringen’. Je ziet coole hardware innovaties, je ontmoet top-notch hardware beslissers en gaat naar huis met een gevulde tas met hardware-gerelateerde antwoorden op je vragen!

Legal & IP
Vanuit onze expertise zullen we een actieve bijdrage leveren aan de content corner Legal & IP, waar we tips en adviezen geven over wat een sleutelrol hoort te spelen bij de strategie achter het ontwikkelen van hardware, namelijk intellectuele eigendom. Dus met name patenten, merken en modellen.

Meer info en aanmelden: via www.hardwareunlocked.be

Namens ons aanwezig

Portretfoto van Annemie Jaeken

Annemie Jaeken

  • Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Partner
Portretfoto van Leen Beller

Leen Beller

  • Trainee Patent Attorney