Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Idea, IP & Innovation (3i-) Event

High Tech Campus Eindhoven, High Tech Campus, Eindhoven

Op dinsdag 17 april organiseert TW in samenwerking met C2W, EVMI magazine en Maritiem Nederland het 3i-Event. Tijdens deze inspirerende middag op de Hightech Campus in Eindhoven krijgen R&D professionals, startups en ondernemers uit het KMO handvaten om een succesvolle IE-strategie voor hun bedrijf op te zetten.

Programma

Het 3i-Event gaat van start met een presentatie van een inspirerende keynote speaker van een groot technologiebedrijf over ideeën, intellectueel eigendom en uiteindelijke innovaties. Hierna volgen in drie parallelsessies drie praktische workshops met concrete cases.

Tevens pitchen een aantal uitvinders een gepatenteerde vondst voor een panel van succesvolle zakenmensen. Hierbij wordt ingegaan op het potentiële succes van de uitvindingen, de economische haalbaarheid en het nut van het aanvragen van een patent op deze uitvindingen.

Inspirerende client case

Namens V.O. zal partner Johannes van Melle, samen met Steinar Henskes van Bird Control Group, nader ingaan op de rol die octrooien spelen bij het groeien van een succesvolle startup naar wereldleider op het gebied van volautomatische laser-vogelverjaagsystemen.

Klik hier voor het volledige programma op de website van het 3i-event.

Deelname en kortingsactie

De kosten voor dit evenement bedragen € 175. Eventueel geldende kortingen en de vindt u hier.

Als trotse sponsor van dit evenement biedt V.O. zijn klanten een korting aan, welke zal worden genoemd in onze mailing. Heeft u deze mailing niet ontvangen en wilt u graag gebruik maken van deze actie? Neem dan contact op met uw octrooigemachtigde.

Aanmelden voor het evenement kan hier.

Wij zien u graag op 17 april!