Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

MIP US Patent Forum 2020

75 Rockefeller Plaza, Rockefeller Plaza, New York City, New York, Verenigde Staten

Neem gedurende twee dagen deel aan interactieve discussies waarin wordt besproken hoe de toekomstige uitdagingen binnen het mondiale octrooilandschap aangepakt gaan worden.

Het opbouwen van een samenhangende strategie om juridische en budgettaire uitdagingen het hoofd te bieden is noodzakelijk nu de onzekerheid die de America Invents Act heeft veroorzaakt na acht jaar nog steeds nadrukkelijk aanwezig is. Daarnaast leidt de manier waarop het juridische en technologische landschap zich ontwikkelt tot kritische vragen over de handhaafbaarheid en de gepaste bescherming van uw vermogen.

De belangrijkste discussies en thema’s voor 2020:

  • Doe mee aan het analyseren van creatieve oplossingen voor een evenwicht tussen handhaving en ondernemingskosten terwijl er wordt gezocht naar passende oplossingen om waarde voor uw portefeuille te genereren.
  • Verken belangrijke afwegingen voor een geslaagde grensoverschrijdende handhaving.
  • Doe vooruitstrevende ideeën en strategieën op om u door de revolutie op het gebied van kunstmatige intelligentie en de toekomst van IE heen te loodsen.
  • Ga het gesprek aan en werk samen met uw collega’s om problemen op te lossen, ideeën, visies en ervaringen te delen teneinde uw octrooiportefeuille te optimaliseren.
  • Streams uit de handhavingssector voor een diepgaande masterclass over de problemen waarvan bedrijfsjuristen ’s nachts wakker liggen.