Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Nieuws

Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

In de zomer van 1883 wordt de Nederlandsche Vélocipédisten Bond opgericht om het rijden op de velocipede, het nieuwste vervoerswonder, te bevorderen.

Lees verder

Virtual Value Network: Netwerk voor vraag en aanbod

In samenwerking met Disk@d, een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van databases, heeft VEREENIGDE recentelijk een nieuwe IE-service ontwikkeld: Virtual Value Network. Lees verder

Mampaey nummer 1 van Innovatie Top 100

"The only constant is innovation", luidt de bedrijfsfilosofie van Mampaey Offshore Industries, een MKB-onderneming die actief is in de maritieme sector. Mampaey is al jaren wereldwijd marktleider op het gebied van aan- en afmeersystemen voor tankers.

Lees verder

BREIN gijzelt piraat

Advocaten zijn vaak heel goed in staat om aan inbreukmakers duidelijk te maken welke "hel en verdoemenis" er dreigt, indien wordt voortgegaan met het maken van inbreuk.

Lees verder

Einde kopieerbescherming op dvd”s in zicht?

De nieuwste hd-dvd"s zijn voorzien van een "geheime" beveiligingscode (een zogeheten processing key); een hexidecimale code van 32 tekens.

Lees verder

EPC2000 – aanpassingen Europese Octrooiwet

Het Europese Octrooiverdrag (EOV) is in 1973 opgesteld en trad in 1978 in werking. Sinds die tijd is het erg succesvol gebleken: het aantal Europese octrooiaanvragen en verleende octrooien is elk jaar gestegen (nu ongeveer 130.000 aanvragen per jaar). Lees verder

Vertrekkende vennoten en nieuwe voorzitter

Deze zomer treden twee vennoten uit VEREENIGDE wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Lees verder