Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Onze organisatie

V.O. is in 1916 opgericht in Den Haag. Inmiddels hebben we negen kantoren in Nederland, België en Duitsland en zijn we uitgegroeid tot een grote en ervaren dienstverlener op het gebied van octrooien, merken en modellen.

Gespecialiseerd en gemotiveerd

Kenmerkend aan onze organisatie is de grote diversiteit in opleiding en achtergrond van onze medewerkers. Dit zie je terug bij zowel de gemachtigden als het ondersteunend personeel. Met elkaar bieden we ruime expertise en jarenlange ervaring in de sectoren Chemie, Life Sciences, Engineering en Hightech & Electronics. Wat ons bindt is de motivatie om ons in te zetten voor de klant en bij te dragen aan een prettige werksfeer.

Ontwikkeling en traineeship

V.O. biedt haar medewerkers een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Zo kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen onze klanten blijven rekenen op de beste dienstverlening. Uniek aan onze organisatie is ons eigen opleidingsprogramma tot octrooigemachtigde. Dit traineeship biedt een intensieve training on the job in combinatie met een aantal interne en externe cursussen. Hiermee kun je binnen vier jaar Europees octrooigemachtigde worden. Meer over ons traineeship vind je in de video hieronder.

Werken als (Trainee) Patent Attorney

Als Trainee Patent Attorney word je opgeleid tot volleerd octrooigemachtigde. Maar hoe ziet dit traject er uit, en waar houd je je van dag tot dag mee bezig als je eenmaal als Trainee Patent Attorney of octrooigemachtigde werkzaam bent?

Henri van Kalkeren, voormalig Trainee Patent Attorney en inmiddels beëdigd octrooigemachtigde op de afdeling Chemie & Life Sciences in Amsterdam vertelt hier graag meer over.