Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Sollicitatieprocedure

Kiezen voor een nieuwe baan is een belangrijke stap. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan de sollicitatieprocedure. Door elkaar goed te leren kennen, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en maken we een vliegende start als je in dienst komt.

De eerste selectie

Nadat je ons je cv en motivatie hebt gestuurd, ontvang je van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging van ontvangst. Je sollicitatie wordt dan doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Zij beslissen of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Hierover nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De sollicitatiegesprekken

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met twee van onze collega’s. Zij gaan inhoudelijk in op je cv. Daarnaast geven ze ook veel informatie over de functie zodat jij een goed beeld kan vormen. Zijn jullie beiden  enthousiast? Dan word je in de meeste gevallen uitgenodigd voor een tweede gesprek met twee andere collega’s. In dat gesprek gaan we dieper in op de benodigde kwaliteiten en jouw persoonlijke drijfveren.

Assessment

Solliciteer je voor de functie van trainee of gemachtigde? Dan kan een persoonlijk assessment deel uitmaken van de procedure. Het assessment vindt plaats op ons kantoor in Den Haag. De resultaten worden direct met jou besproken en kunnen later worden gebruikt als input voor het opleidingsprogramma. Soms wordt het assessment gecombineerd met een schrijfopdracht.

Aanbod

Zijn we beiden nog steeds enthousiast? Dan doen wij je graag een passend aanbod. We lichten je onze arbeidsvoorwaarden toe en sturen je een contract. Ben je akkoord en heb je het contract getekend? Dan heten we je van harte welkom bij V.O. Patents & Trademarks.

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Solliciteer dan op een van onze vacatures. Neem voor vragen over onze sollicitatieprocedure contact op met onze HR Manager Kiran Sewgobind, +31 70 416 68 29 of k.sewgobind@vo.eu.