Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Bijeenkomst Samenwerking in Innovatie: Wat levert het mij op?

Op dinsdag 22 maart 2011 wordt op de High Tech Campus Eindhoven een speciale bijeenkomst georganiseerd over samenwerken in innovatie.

Innovatie is steeds vaker in de vorm van samenwerking. Op deze gezamenlijk georganiseerde bijeenkomst krijgt u adviezen en hoort u praktijkervaringen van een aantal ondernemers en adviseurs.

Drie ondernemers vertellen over hoe ze hebben samengewerkt, hoe ze daarbij omgingen met intellectueel eigendom en de verdeling van inkomsten.

VEREENIGDE en NL Octrooicentrum zullen tips geven over hoe afspraken ten aanzien van intellectueel eigendom en opbrengsten kunnen worden vastgelegd. Tevens zal Brainport Development een korte update verzorgen over de samenwerkingsverbanden Incubator 3+ en Brainport Industries.

 

Programma
15.15 uur Ontvangst
15.45 uur Inleiding en Update Incubator 3+ en Brainport Industries Brainport Development(www.medsim.nl)
16.05 uur Ondernemersverhalen over samenwerken in innovatie: Medsim (www.medsim.nl), Beertender (www.uitert.nl) en Zonnepanelen (www.tulipps.com)
17.05 uur Vastleggen afspraken, hoe zit het met IE? (VEREENIGDE en NL Octrooicentrum)
17.30 uur Afsluiting en uitnodiging borrel met “knowledge corners”

Tijdens het programma wordt ruimte ingelast om vragen te stellen. Om u de gelegenheid te geven in een 1-op-1 gesprek verder in te gaan op de onderwerpen, zijn tijdens de borrel de sprekers in “knowledge corners” te benaderen.

Meer informatie
Deze kosteloze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 maart 2011 in het Conference Centre The Strip op High Tech Campus Eindhoven. Voor registratie kunt u een e-mail sturen naar technodesk.eindhoven@nl.abnamro.com. Na registratie ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving.