Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Deelname VEREENIGDE aan evenementen

Er liggen weer diverse interessante evenementen in het verschiet, waaraan VEREENIGDE deelneemt als IE-adviseur. Twee daarvan brengen wij hieronder specifiek onder de aandacht.

Health Valley Event
Op woensdag 16 maart wordt in Nijmegen voor de derde achtereenvolgende keer het Health Valley Event gehouden. Dit evenement, gericht op innovaties op het snijvlak van gezondheidszorg en technologie, is uitgegroeid van een regionaal initiatief (Gelderland, Overijssel) tot een evenement met een sterk landelijke uitstraling. Op het programma staat een serie lezingen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere moleculaire diagnostiek en therapie, medische apparatuur en robotics, en e-health. Als keynotespreker zal Maxime Verhagen (vicepremier en minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) zijn opwachting maken. Het Health Valley Event biedt velerlei mogelijkheden voor netwerken en matchmaking, en het bezoeken van stands. Als zilveren sponsor is VEREENIGDE met een stand (nummer 19) aanwezig. Ook nemen we actief deel aan het onderdeel Meet the Expert.

Deelnemen aan het Health Valley Event? U kunt zich opgeven via de website www.health-valley.nl, kosten €125,-.

Samenwerking in Innovatie / Wat levert het mij op?
Op dinsdag 22 maart vindt in Eindhoven de bijeenkomst Samenwerking in Innovatie / Wat levert het mij op? plaats. Drie ondernemingen brengen daar hun ervaringen met innovatieprocessen voor het voetlicht, en in het bijzonder wat daarbij voor hen de toegevoegde waarde is van samenwerking. Waar het aankomt op het vastleggen van afspraken en de bescherming van IE-rechten bij samenwerkingsverbanden, geven NL Octrooicentrum en VEREENIGDE tijdens de bijeenkomst werkzame tips en adviezen.

Decor voor deze kosteloze bijeenkomst is Conference Centre The Strip, op High Tech Campus Eindhoven. De bijeenkomst begint om 15.15 uur. Stuur een e-mail naar technodesk.eindhoven@nl.abnamro.com om bij deze middag aanwezig te zijn. Na registratie ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving.