Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Hoofdkantoor VEREENIGDE gesloten op 31 maart

Op dinsdag 31 maart 2009 wordt in het World Forum Convention Center te Den Haag een internationale VN conferentie gehouden over Afghanistan.

In verband hiermee zal het hoofdkantoor van VEREENIGDE, gelegen direct tegenover het WFCC, op 31 maart de gehele dag gesloten zijn.

Om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen, zal een back-up team van het hoofdkantoor die dag zijn intrek nemen in de Amersfoortse vestiging van VEREENIGDE. Van daaruit zullen de meest urgente werkzaamheden van het hoofdkantoor worden voortgezet. De contactgegevens van onze vestiging in Amersfoort zijn als volgt:

VEREENIGDE
Utrechtseweg 1 (G + H)
3811 NA Amersfoort
T: 033 422 73 00
F: 033 422 73 19
Hoofd back-up team: Natascha van Mill
E: n.vanmill@vereenigde.com

Hoewel wij er vanuit gaan dat deze maatregelen afdoende zullen zijn om lopende zaken op een efficiënte manier te behartigen, valt niet uit te sluiten dat er zich desondanks problemen of onduidelijkheden kunnen voordoen. Daarvoor verontschuldigen wij ons reeds bij voorbaat. Wij rekenen graag op uw begrip voor deze situatie.

Vanzelfsprekend zijn op 31 maart de vestigingen van VEREENIGDE in Groningen, Arnhem, “s-Hertogenbosch, Amersfoort, Eindhoven en München normaal bereikbaar. Het hoofdkantoor in Den Haag is vanaf 1 april weer normaal bereikbaar.

""