Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

IE-seminars V.O.

Het IE-seminar dat V.O. in juni organiseerde in Leuven, werd zeer goed ontvangen. In oktober organiseert V.O. een seminar in München.

Doordat de groep niet te groot was konden alle onderwerpen vanuit diverse perspectieven worden belicht en was er veel ruimte voor interactie.

De deelnemers, afkomstig uit Nederland en België, werden op tal van praktische en theoretische IE-onderwerpen voorgelicht en bijgepraat door een team van specialisten van V.O. In hun eindevaluatie gaven de deelnemers aan dat zij het seminar als intensief en zeer nuttig hebben ervaren. V.O. is dan ook vastbesloten hiermee door te gaan.

Seminar München 14-16 oktober

In september 2011 organiseerde V.O. in München een seminar over `European patent strategies’ voor een internationaal gezelschap van IE-professionals. Op 14, 15 en 16 oktober aanstaande vindt de tweede editie plaats, onder de noemer Autumn Seminar on recent developments in IP. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer ‘Recent developments before the EPO’, ‘Patent litigation in the Netherlands and Germany’, ‘Update on the Community Patent’ en ‘Supplementary Protection Certificates’.

De presentaties worden verzorgd door specialisten van V.O. en vooraanstaande Duitse gastsprekers, onder wie twee rechters. Op het programma staan verder excursies naar het Duitse Octrooi- en Merkenbureau en de Duitse Federale Octrooirechtbank. Op de laatste dag maakt het gezelschap een uitstapje naar Regensburg, waarbij ook een bezoek wordt gebracht aan BioPark Regensburg.

U kunt zich nog tot 16 september opgeven voor dit seminar in München, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. De kosten bedragen € 650,- per persoon, exclusief reis- en accommodatiekosten. Aanmelden of meer informatie opvragen kan door contact op te nemen met Rob van Niele: tel. 070-416 67 62.