Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Jurriaan Cleuver versterkt advocatuur

Op 27 februari 2013 is mr. Jurriaan Cleuver beëdigd als advocaat. In die hoedanigheid is hij de sectie Legal van V.O. komen versterken en voorziet hij tegelijkertijd de sectie Trademarks & Designs van een extra adviescomponent daar waar het gaat om procederen.

Jurriaan trad in 2008 in dienst bij V.O. als merkengemachtigde-in-opleiding. In 2011 werd hij ingeschreven als Benelux-merken- en modellengemachtigde en vanaf dit jaar mag hij zich ook Europees merken- en modellengemachtigde noemen. Binnen zijn praktijk had Jurriaan een bijzondere belangstelling voor adviseren rondom procederen op het gebied van merken-, modellen- en auteursrecht.

Toen er bij V.O. behoefte ontstond om het huidige advocatenteam, bestaand uit mr. Nick Oostenbroek en mr. Annelies de Bosch Kemper, uit te breiden, was de keus dan ook snel gemaakt. Sinds zijn beëdiging kan Jurriaan zijn cliënten zelf van dienst zijn in het kader van gerechtelijke procedures en namens hen in rechte optreden, in die gevallen waar dat nodig is.

Jurriaan zal zich vooral blijven richten op merken-, handelsnaam-, modellen- en auteursrechtaangelegenheden, maar zal zijn cliënten ook in breder opzicht van juridisch advies voorzien, waaronder op het gebied van algemeen handelsrecht en contractenrecht. Hij is telefonisch te bereiken onder nummer 070 – 416 67 29 en zijn e-mailadres is j.cleuver@vo.eu.