Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Presentaties VEREENIGDE

Het belang en de mogelijkheden van IE-bescherming worden steeds meer onderkend in de samenleving.

Mede daarom neemt Vereenigde de laatste jaren in toenemende mate deel aan externe evenementen op het brede terrein van de intellectuele eigendom.

Open Innovation Experience 2008
Op 21 oktober heeft het kantoor als partner deelgenomen aan de Open Innovation Experience 2008. Dit is een netwerkevenement voor innovatie, business development en R&D, met dit jaar de focus op het verbinden van technologie aan business en kapitaal. Het evenement vond plaats op de High Tech Campus Eindhoven, het werkterrein van onze collega”s aldaar.

Dutch Design Week
In diezelfde periode (van 18 t/m 26 oktober) gaf VEREENIGDE,als sponsor, acte de présence tijdens de Dutch Design Week. Dit is het grootste designevenement van Nederland, vooral bedoeld voor ontwerpers en bedrijven. Alles op het gebied van design is tijdens de Dutch Design Week aan bod gekomen, van proces en product tot industrieel ontwerp en toegepaste kunst. Namens VEREENIGDE was merken- en modellengemachtigde mr. Maron Galama aanwezig. Zij wees de ontwerpers onder meer op hetbelang van met name adequate modelbescherming.