Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

V.O. met Bettina Hermann en Marco Box twee nieuwe partners rijker

V.O. Patents & Trademarks heeft zich per 1 januari 2017 versterkt met twee nieuwe partners: Bettina Hermann van kantoor München en Marco Box van kantoor Leuven. Als partners van V.O. zijn Bettina Hermann (47) en Marco Box (45) tevens verantwoordelijk geworden voor de dagelijkse gang van zaken op de vestigingen in München en Regensburg respectievelijk Leuven.

Bettina Hermann
In haar IE-praktijk heeft Bettina Hermann zich gespecialiseerd in advisering en ondersteuning van kleine en middelgrote biotechbedrijven en adviseert zij met name op het gebied van kankertherapieën. Daarnaast stelt Bettina analyses op voor investeerders – van octrooieerbaarheids- tot geldigheidsanalyses. Bettina studeerde biologie aan de Technische Universiteit van München met een specialisatie in microbiologie, genetica, biochemie en klinische chemie. In 1998 promoveerde ze aan dezelfde universiteit. Bettina is sinds 2008 werkzaam bij V.O.

Marco Box
Marco Box studeerde Toegepaste Natuurkunde en Technologie Design aan de Technische Universiteit van Eindhoven en werkte enige tijd in de technische sector als instrument designer en ingenieur. In 2003 startte hij bij V.O., waar hij zich specialiseerde in advisering op het gebied van optica, software, algemene mechanica en fijnmechanische constructies. Hij was betrokken bij diverse inbreukzaken, onder meer op het terrein van geluids- en beeldverwerking en telecommunicatie en bij opposities.

Bekijk ook deze experts

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Associate
Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Meer experts