Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

V.O. sponsor van de Amsterdam Science & Innovation Award (AMSIA) 2018

Met trots kunnen wij melden dat V.O. sponsor zal zijn van het Amsterdam Science & Innovation Award (AMSIA) 2018, waarvan de dertiende finale op dinsdag 19 juni 2018 zal plaatsvinden.

AMSIA, dat wordt georganiseerd door IXA, is een Amsterdamse competitie die zich richt op innovatieve ideeën met een maatschappelijke en/of commerciële impact.

Het betreft een jaarlijkse wedstrijd om de prijs in de wacht te slepen voor de best toepasbare uitvinding die voorkomt uit onderzoek dat in Amsterdam is verricht.

De haalbaarheid van het idee en het sociale voordeel ervan spelen een belangrijke rol bij de beoordeling door de jury. Aan de competitie kunnen onderzoekers, medewerkers en studenten uit alle disciplines van universiteiten, hogescholen, academische ziekenhuizen en openbare onderzoekscentra in Amsterdam meedoen.

V.O. zal worden vertegenwoordigd door experts Jasper Groot Koerkamp en Frits Michiels, die beiden werkzaam zijn voor ons kantoor in Amsterdam.

Het volledige programma van de AMSIA is te vinden op hun website. Klik hier om u aan te melden voor dit spannende evenement.

Bekijk ook deze experts

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Associate
Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Meer experts