Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

V.O. versterkt team met twee ervaren Europees octrooigemachtigden

Alexander van Loon en Jasper Groot Koerkamp zijn sinds kort V.O.  Patents & Trademarks komen versterken als Europees octrooigemachtigden.

Vanwege de aantrekkende economie ziet V.O. een toename in het aantal opdrachten en klanten. Om snel in te kunnen spelen op deze vraag kiest V.O. voor het aannemen van twee ervaren Europees octrooigemachtigden. Met de komst van drs. Alexander van Loon en ir. Jasper Groot Koerkamp telt V.O. inmiddels ruim 60 octrooi-, merken- en modellengemachtigden werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Alexander van Loon is tien jaar werkzaam in het vak met een specialisme in moleculaire biologie. Hij heeft tevens een brede ervaring met biologische onderwerpen variërend van biomedische inrichtingen en toepassingen, tot werkwijzen en inrichtingen met betrekking tot plantengroei en gewasontwikkeling. Van Loon werkt vanuit de vestigingen in Den Haag en Amersfoort.
Jasper Groot Koerkamp is gespecialiseerd in elektrotechniek en startte zijn carrière bij NXP Semiconductors en Philips. Hier heeft hij, op gebied van IE, veel ervaring opgedaan met het adviseren en onderhandelen bij fusies en overnames. Voor zijn overstap naar V.O. werkte hij in het vrije beroep van octrooigemachtigde. Groot Koerkamp werkt vanuit de vestiging in Den Haag.

Alexander van Loon is bereikbaar via +31 33 422 73 00 en a.vanloon@vo.eu, Jasper Groot Koerkamp is bereikbaar op +31 70 416 6750 en J.GrootKoerkamp@vo.eu.

Bekijk ook deze experts

Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Annemie Jaeken

Annemie Jaeken

  • Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Partner
Meer experts