Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Vereenigde 90 jaar

Omdat Vereenigde 90 jaar bestaat, zijn alle directe Nederlandse relaties van Vereenigde onlangs uitgenodigd voor een feestelijk evenement op donderdag 14 december aanstaande in Event Centre Aalsmeer.

Het evenement staat in het teken van de interactie tussen Vereenigde en haar relaties. Op niet voor de hand liggende wijze zal getracht worden het antwoord te vinden op vragen als “Wat kunnen wij van elkaar leren?” en “Hoe kunnen wij elkaar nog beter begrijpen?

Aan de hand van een casus zullen de genodigden met elkaar, en ondersteund door medewerkers van Vereenigde, een aantal aspecten op het terrein van octrooien en merken onderzoeken en beoordelen. Dit alles zal op een ontspannen en luchtige, doch prikkelende en inspirerende wijze gebeuren. De genodigden hoeven hiervoor geen gedegen voorkennis van octrooien of merken te hebben, het moet voor iedereen een leerzaam en vooral aangenaam moment zijn!

Als smaakmaker zal dr. Bas Haring het publiek verrassen met zijn verhelderende inzichten over het menselijk brein. Bas Haring is hoofddocent informatica aan de Universiteit van Leiden maar bij het grote publiek vooral bekend als programmamaker en schrijver. Het evenement wordt afgesloten met een muzikaal omlijst diner.

Voor nadere informatie over het jubileumevenement kunt u zich richten tot Rob van Niele, tel. 070-416 67 62, e-mail r.vanniele@vereenigde.nl.