Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Virtual Value Network: Netwerk voor vraag en aanbod

In samenwerking met Disk@d, een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van databases, heeft VEREENIGDE recentelijk een nieuwe IE-service ontwikkeld: Virtual Value Network.

Hierover hebben de relaties van VEREENIGDE eerder deze maand nadere informatie ontvangen.

Virtual Value Network is een internationaal netwerk van octrooikantoren die hun cliënten een aanvullende dienst verlenen op het gebied van het commercialiseren van hun IE-rechten. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een database die de octrooikantoren wereldwijd verbindt.

Toegang tot database
In de database worden door de aangesloten octrooikantoren korte beschrijvingen opgenomen van IE-rechten van hun cliënten. Zij kunnen deze IE-rechten via de database ter verkoop of licentiëring aanbieden aan derden die toegang hebben tot de database. Anderzijds kunnen cliënten van de aangesloten octrooikantoren ook toegang verkrijgen tot de database om te zoeken naar voor hen interessante IE-rechten die door derden worden aangeboden. In de database kan worden gezocht op trefwoorden en/of internationale classificaties, en op verschillende zoekniveaus.

Uniek
Een dergelijk netwerk en database zijn uniek in de wereld. Door het aanbieden van IE rechten via de database, wordt direct een internationaal publiek van potentieel geïnteresseerden bereikt, terwijl voor een zoekende cliënt een ongekende bron van IE-rechten wordt aangeboord. Ook weet men direct of deze rechten gekocht of gelicentieerd kunnen worden. Bovendien geeft de spilfunctie van octrooikantoren een waarborg dat de informatie in de database correct, up to date en van hoge kwaliteit is.

Voor het zoeken binnen de database of voor het aanbieden van IE-rechten is een verlengbaar jaarabonnement af te sluiten. Ter introductie zijn aanbiedingsabonnementen die vóór 1 december 2007 worden afgesloten het eerste jaar gratis!

Meer informatie is te vinden op de website van Virtual Value Network: www.virtualvaluenetwork.com. Vanzelfsprekend beantwoordt uw octrooigemachtigde bij VEREENIGDE graag uw eventuele verdere vragen over deze bijzondere service.