Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Jobbeurs

Familie van Rysselberghedreef 2, Ghent, Belgium

Op dinsdag 27 maart 2018 organiseert de Associatie Universiteit Gent de 15de editie van Vlaanderens grootste jobbeurs. De Afstudeerbeurs vindt plaats in het ICC Gent, van 12 tot 18 uur.

De Afstudeerbeurs overkoepelt 5 onderdelen die gelijktijdig plaatsvinden: de algemene jobmarkt, de Job Market for Young Researchers, de International Jobs Corner, de verderstudeerbeurs en een omkaderend programma. De Afstudeerbeurs verwelkomt jaarlijks meer dan 5000 studenten, jonge onderzoekers en alumni.

De algemene jobmarkt (begane grond ICC) biedt plaats aan bedrijven die breed rekruteren – van professionele BA’s tot PhD’s uit alle universitaire en hogeschoolopleidingen die worden aangeboden binnen de Associatie Universiteit Gent. Bedrijven die bruisend jong talent wensen aan te trekken of zich willen profileren als een aantrekkelijke werkgever zijn hier aan het juiste adres!

De Job Market for Young Researchers ( 2de verdieping ICC) brengt de bedrijfswereld in contact met doctorandi en postdoctorale onderzoekers die hun carrièremogelijkheden buiten de academische wereld actief willen exploreren. Deelnemende bedrijven wordt de mogelijkheid geboden om hun specifieke targetgroep doelgericht en persoonlijk te benaderen.

De International Jobs Corner (2de verdieping ICC) biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale carrièrekansen in de schijnwerpers te zetten en komt hiermee tegemoet aan de groeiende interesse van studenten en jonge onderzoekers in een internationale carrière.

Ook V.O. is aanwezig op deze beurs, we zijn te vinden in de Pedro De Gante Zaal – 13 . Kijk voor meer informatie op de website van de beurs.