Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Juridische Quick Scan

Naast octrooi- en merkendienstverlening, verleent V.O. ook juridische diensten. De advocaten van V.O. adviseren bij geschillen en ondersteunen onder meer bij het opstellen, aanpassen en uitonderhandelen van IE-contracten zoals licentieovereenkomsten, Non Disclosure Agreements (NDA’s) en overeenkomsten over de verkoop van IE-rechten. Ook voor bijstand in IE-procedures bent u bij onze advocaten aan het juiste adres.

U kunt kiezen voor een brede Quick Scan of een scan van één document. Bij een brede Quick Scan worden er zes door u uit de onderstaande lijst te kiezen documenten doorgenomen en krijgt u bericht of deze volstaan of niet. Deze rapportage bevat vanzelfsprekend ook een kostenopgave indien aanpassingen nodig blijken. De brede Quick Scan t.a.v. zes van de onderstaande documenten wordt uitgevoerd voor een vast bedrag van € 2.700,- excl. BTW.

Indien u advies over één van de onderstaande documenten wenst, dan bedragen de kosten € 700,- excl. BTW. In een Quick Scan van één document worden mogelijke kleine aanpassingen meteen verwerkt en suggesties direct benoemd. Daarin verschilt deze dus van een brede Quick Scan.

Brede Quick Scan € 2.700,-

✔ Beoordeling van zes van onderstaande juridische documenten

✔ Rapport met welke documenten aandacht behoeven

✔ Inclusief prijsopgave voor aanpassingen

Enkele Quick Scan € 700,-

✔ Beoordeling van één van onderstaande juridische documenten

✔ Aanpassingen en suggesties direct benoemd

Hieronder leest u welke documenten binnen de Quick Scan beoordeeld kunnen worden en wat de scan van die specifieke documenten inhoudt:


Eigendom octrooi

Voor uw twee belangrijkste octrooien, wordt de chain of title gecontroleerd, onder de voorwaarde dat u de overeenkomsten met alle bij de uitvinding betrokken uitvinders meestuurt.


IE-gerelateerde samenwerkingsovereenkomst

Beoordeling van uw ‘standaard’ samenwerkingsovereenkomst t.a.v. de intellectuele eigendomsrechten.


IE-clausule in arbeidsovereenkomst

Beoordeling van de intellectuele eigendomsclausule in uw standaard arbeidsovereenkomst.


IE-clausule in overeenkomst van opdracht

Beoordeling van de intellectuele eigendomsclausule in uw ‘standaard’ overeenkomst van opdracht.


Overdracht octrooi/IE-rechten

Beoordeling van uw ‘standaard’ overeenkomst voor de overdracht van een octrooi of andere IE-rechten.


Geheimhoudingsovereenkomst/NDA

Beoordeling van uw ‘standaard’ geheimhoudingsovereenkomst.


Materiaaloverdracht/MTA

Beoordeling van uw ‘standaard’ overeenkomst inzake materiaaloverdracht (Material Transfer Agreement).


R&D overeenkomst

Beoordeling van uw ‘standaard’ R&D overeenkomst.


Licentieovereenkomst

Beoordeling van de ‘standaard’ licentieovereenkomst die u gebruikt voor het verlenen van een licentie aan derden. Indien u licenties van derden heeft verkregen, worden de twee belangrijkste licentieovereenkomsten beoordeeld, waarbij u licentienemer bent.


Algemene voorwaarden

Beoordeling van uw algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Heeft u geen verkoop- maar inkoopvoorwaarden? Dan kunnen deze in plaats van de algemene verkoopvoorwaarden worden bestudeerd.


Privacy statement

Beoordeling van uw ‘standaard’ privacy statement.


 

Wilt u uw juridische documenten onder de loep laten nemen om zeker te weten dat alles op het gebied van IE naar behoren is geregeld? Via het formulier hieronder kunt u een Quick Scan aanvragen. Onze advocaten nemen vervolgens contact met u op om de verdere stappen te bespreken.