Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Webinars

Webinar 'Aan de slag met octrooien'

In het webinar 'Aan de slag met octrooien' neemt octrooigemachtigde Henri van Kalkeren u mee in de belangrijkste vraagstukken over octrooien, zodat u uw innovatie beter kunt laten renderen.

Bekijken
Witteman, Maaike

Webinar 'Aan de slag met merkbescherming'

In het webinar ‘Aan de slag met merk- en modelbescherming’ neemt merken- en modellengemachtigde Maaike Witteman u mee in de belangrijkste vraagstukken over het registreren van uw merk.

Bekijken

Webinar 'Octrooidatabase en onderzoek'

In het webinar 'Octrooidatabase en onderzoek' neemt octrooigemachtigde Marijke Westra u mee in hoe u bestaande octrooi-informatie kunt inzetten voor uw innovatie of bedrijfsstrategie.

Bekijken

Webinar ‘Samenwerkingen, NDA’s en geheimhouding’

In het webinar 'Samenwerkingen, NDA’s en geheimhouding' delen octrooigemachtigde Henri van Kalkeren en advocaat Annelies de Bosch Kemper hoe op een veilige en verantwoorde manier samenwerkt aan uw innovatie.

Bekijken

Webinar ‘Waardebepaling, licentie en verkoop’

In het webinar 'Waardebepaling, licentie en verkoop' geven advocaat Annelies de Bosch Kemper en octrooigemachtigde Martin Klok inzicht over wat er komt kijken bij het bepalen van de waarde van uw intellectuele eigendom.

Bekijken

Webinar 'Inbreuk en oppositie'

In het webinar 'Inbreuk en oppositie' geeft octrooigemachtigde Henri van Kalkeren inzicht over wat er komt kijken bij oppositie en inbreuk op uw intellectuele eigendom.

Bekijken