Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

BIO JAPAN 2018 – Flemish Life Sciences & Biotech Week

Pacifico Yokohama, 1 Chome-1 Minatomirai, Nishi Ward, Yokohama, Kanagawa, Japan

Asia’s Premier Partnering Event for the Global Biotechnology Industry

BioJapan speelt al bijna twee decennia een voorname rol bij het faciliteren van de interactie tussen Japanse en mondiale ondernemingen/organisaties, en het stimuleren van nieuwe business-mogelijkheden.

Topprofessionals op gebied van business-ontwikkeling, licentiëring en alliantie-management, R&D specialisten, en biotech-leidinggevenden van over de hele wereld komen bijeen in Yokohama voor deze 20 e editie van Bio Japan.

Naar verwachting zullen ruim 900 organisaties uit zo’n 30 landen deelnemen aan dit driedaagse evenement, en zullen er ongeveer 9.000 business meetings plaatsvinden.

Flemish Biotech and Life Sciences Week

Ter gelegenheid van BioJapan 2018, het toonaangevende partnering evenement voor de biotech- en life sciences-industrie in Azië, zullen flanders.bio en FIT Tokyo de krachten bundelen voor de organisatie van de Flemish Biotech and Life Sciences Week in Japan, van 9 tot 12 oktober.

Sinds enige jaren zijn Japanse farmabedrijven intensief op zoek naar licentiemogelijkheden om hun distributiemogelijkheden te vergroten. Deelname aan de Flemish Biotech and Life Sciences Week is voor uw onderneming een unieke kans om deze markt te verkennen. In de afgelopen 15 jaar hebben veel Vlaamse ondernemingen en organisaties via flanders.bio de weg naar Japan gevonden, en hebben zij zakelijke overeenkomsten gesloten met Japanse partners.

Voor deze editie wordt tevens een seminar Regenerative Medicine georganiseerd in de Belgische ambassade in Tokio.