Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2024

De Hoorn, Sluisstraat, Leuven, België

JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar. Onze maatschappij is voortdurend in verandering. En laat dat nu net het doel van Junior Chamber International (“JCI”) zijn: positieve veranderingen teweegbrengen in onze maatschappij.

Door deze prijs wil men jong ondernemerschap in Vlaams-Brabant en Brussel stimuleren. Dit door een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar in de kijker te zetten, met als doel de beste laureaat als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant en Brussel af te vaardigen.

De uitreiking van deze prestigieuze award is een voorronde van de overkoepelende ‘JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar’ die zal plaatsvinden in de maand mei 2024 en de kroon op het werk na de provinciale verkiezingen die van februari tot april 2024 georganiseerd worden in 5 Vlaamse provincies. De editie voor Vlaams-Brabant en Brussel vindt plaats op donderdagavond 25 april 2024.

Over JCI

JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme, met leden die groeien door engagement in creatieve projecten en gaandeweg leiderschap en ondernemerszin ontwikkelen. JCI werd in 1915 in Sint Louis (Verenigde Staten) opgericht. JCI België was de eerste ‘Junior Chamber’ die in 1947 op het Europese vasteland werd gevestigd. Enkele bekende Jaycees zijn John. F Kennedy, Kofi Annan, Bill Clinton, Gerard Ford, Al Gore, Prins Albert van Monaco, Jacques Chirac, Willy De Clercq en Linus Torvalds.

JCI award

Elk jaar geeft de JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer awardshow erkenning aan ondernemers jonger dan 40 die op een uitzonderlijke wijze getuigen van duurzaam ondernemen en zich weten te toetsen aan de waarden van Junior Chamber International (JCI). 

Dankzij de steun van de bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit event, creëren wij een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waarmaken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap.

V.O. sponsor

Als gouden sponsor zal V.O. aanwezig zijn tijdens de bekendmaking en prijsuitreiking van JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar. Het kantoor zal worden vertegenwoordigd door Mohammad Bidakhvidi.

Website: vlaamsbrabantsejongeondernemer.be

Namens ons aanwezig

Portretfoto van Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Associate