Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Nieuws

V.O. ondersteunt studentencompetities

Net als in de afgelopen jaren ondersteunt V.O. ook dit jaar de innovatiecompetitie die de vier technische universiteiten van ons land onderling en met elkaar aangaan. Zo organiseert de Technische Universiteit Eindhoven de TU/e Contest, Wageningen University & Research de WUR Challenge, Universiteit Twente de UT Challenge en de Technische Universiteit Delft de TU Delft Impact Contest. Onlangs heeft ook de Erasmus Universiteit zich aangesloten met de Erasmus University Challenge.

Lees verder

Tamara Idema Europees octrooigemachtigde

Op 12 juli is Tamara Idema ingeschreven als Europees octrooigemachtigde, nadat zij enkele weken daarvoor was geslaagd voor het 'European Qualifying Examination' (EQE).

Lees verder

Nieuw talent altijd van harte welkom bij V.O.

V.O. is doorlopend op zoek naar geschikte kandidaten die we kunnen opleiden tot octrooigemachtigden. Met de wervingscampagne LOVE SCIENCE, THINK BUSINESS die te zien is op Instagram en LinkedIn verleiden we studenten en pas afgestudeerden om onze speciale campagne website te bezoeken. Hier krijgen ze inzicht in het vak, het opleidingsprogramma en vertellen trainees hun ervaringen bij V.O.

Lees verder