Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Evenementen in coronatijd

Diverse IE-beurzen, -congressen en -conferenties die vanwege corona al in 2020 waren doorgeschoven naar 2021, zijn inmiddels weer doorgeschoven naar volgend jaar. Een vervelend gegeven waar we voorlopig rekening mee moeten blijven houden.

Gelukkig vinden andere IE-evenementen wel doorgang, zij het onder strikte en beperkende veiligheidsvoorwaarden. Vaak wordt uitgeweken naar online of hybride evenementen. Zo heeft V.O. op 7 en 8 december deelgenomen aan het jaarlijkse Nederlandse chemiecongres NWO CHAINS in Veldhoven, waar spelers uit wetenschap en industrie samenkomen. En op 7-9 maart 2022 hopen we weer aanwezig te zijn op de 23e editie van de Netherlands’ Catalysis and Chemistry Conference (NCCC XXIII), in Noordwijkerhout. In maart zijn we bovendien weer aanwezig op de jaarlijkse Business Days Twente, waar bedrijven in contact komen met studenten van de University of Twente.

Op 13 en 14 april staat Food Technology geprogrammeerd, hét event voor higtech innovaties binnen de voedingsmiddelen­industrie. Verder zijn we van de partij op diverse Belgische carrièrebeurzen. Zoals de ie-net Jobbeurs en de Interuniversity PhD Job Fair, beide in december. Voor 2022 staat deelname gepland voor de Afstudeerbeurs Gent en de VTK Jobfair, beide in maart. Het mag duidelijk zijn dat onze kantoren in Leuven en Luik met grote regelmaat op zoek zijn naar nieuw talent voor de functie van Trainee Patent Attorney.

Kijk hier voor een actueel overzicht van de IE-evenementen.

Bekijk ook deze experts

Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

Mohammad Ahmadi Bidakhvidi

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Associate
Meer experts