Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Korte lijnen op de High Tech Campus Eindhoven

De vestiging van VEREENIGDE op de High Tech Campus Eindhoven heeft haar eerste kwartaal erop zitten. Tijd voor een kort vraaggesprek met contactpersoon Johannes van Melle.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, hoe gaat het op de Campus?
Heel goed, veel partijen weten ons te vinden. Sommige waren al klant van VEREENIGDE, maar door onze fysieke aanwezigheid komen contacten veel eerder tot stand. Zo is recentelijk een Philips spin-out klant van ons geworden.

Is bereikbaarheid dus het sleutelwoord?
Zeker. Afspraken kunnen snel worden gemaakt, de lijnen zijn kort. De klant zit dichtbij, we wippen zo even binnen. En omgekeerd. En als het moet, lopen we bijvoorbeeld samen met de uitvinder naar zijn proefopstelling om ons een goed beeld van de uitvinding te vormen. Maar het is meer dan alleen bereikbaarheid. We vormen onderdeel van de Campus en voelen mede daardoor de sfeer en dynamiek aan die daar heerst. Contacten worden intensiever.

Kun je dat nader verklaren?
Op de Campus zitten veel hele jonge bedrijven. Die hebben vooral behoefte aan “hands on” advies. Maar ook de meer gevestigde klanten willen voor hun besluitvorming steeds vaker snel van advies bediend worden. Dat vereist een speciale aanpak. Er is op de Campus veel interactie.

Is dat dan anders voor klanten buiten de Campus?
De regio”s Noord-Brabant en Limburg bruisen van innovatieve ondernemingen voor wie wij graag een IE-partner willen zijn. Op de Campus werken we als het ware van binnenuit. Maar ook voor de contacten buiten de campus, dus in de hele regio, zijn we met ons Eindhovense kantoor van meerwaarde. ASML is daar een voorbeeld van. Wij blijven ernaar streven de klant zoveel mogelijk op maat te kunnen bedienen. Door kortere lijnen leren we elkaar beter kennen en kan VEREENIGDE optimaal inspelen op de behoeften van de klant. Bovendien raakt de klant daardoor beter thuis in de wereld van het intellectuele eigendom.

High Tech Campus Eindhoven
Gebouw 27, p-144
5656 AE Eindhoven
Tel: 040 – 277 41 04