Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Dutch Life Science Conference 2023

CORPUS Congress Centre, Willem Einthovenstraat, Oegstgeest

Dutch Life Sciences conference is Nederlands meest toonaangevende life sciences evenement. Het heeft zich gepositioneerd als dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor zowel Nederlandse als internationale spelers. Het evenement brengt toonaangevende CEO’s van biotech-, farmaceutische en medische bedrijven, hoofden van R&D, academici en life sciences investeerders uit de gezondheidszorg samen om te netwerken ter bevordering van de vertaling van uitvindingen naar bijvoorbeeld therapieën, medische hulpmiddelen en diagnostische distributie in en door het gezondheidszorgsysteem.

Het biedt een unieke gelegenheid voor discussies, panelpresentaties en productdemonstraties en om nieuwe bedrijven te ontmoeten, wat de weg vrijmaakt voor nieuwe zakelijke samenwerkingen.

De conferentie behandelt 8 hoofdthema’s, waarbij ‘Schaalvergroting: door innovaties, partnerschappen en bedrijfsstrategieën’ een consistent onderliggend thema zal zijn. Onze gewaardeerde sprekers en thought leaders zullen de nieuwste trends, geavanceerde technologieën en baanbrekende bedrijfsstrategieën verkennen die het life sciences landschap opnieuw vormgeven.

Dutch Life Science Conference wordt gesponsord door V.O.

Website Dutch Life Sciences Conference

Present on our behalf

Portretfoto van Frits Michiels

Frits Michiels

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde
  • Waardebepaling-specialist
  • Partner
Portretfoto van Jetze Beeksma

Jetze Beeksma

  • Europees en Nederlands octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Partner
Portretfoto van Sara Calitz

Sara Calitz

  • Trainee Patent Attorney