Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Nieuws

Geslaagd voor interne opleiding

Deze zomer rondden een tiental trainees van V.O. met succes de interne octrooigemachtigdenopleiding van V.O. af. In juli ontvingen Vicky Andréka, Leen Beller, Raimondo Cau, Tamara Idema, Monika Jędrzejczyk, Martin Pekař, Matthijs Roelofs, Senne Plessers, Sara Tekavec en Lydia Schenk op feestelijke wijze hun certificaat.

Lees verder

Aanbevolen door IAM Patent 1000 en in Financial Times

IAM Patent 1000 heeft onze praktijk in Nederland, België en Duitsland geëerd met respectievelijk een gouden, zilveren en bronzen aanbeveling. Verder gaan voor Nederland individuele aanbevelingen naar Leo Jessen, Hajo Kraak, Bernard Ledeboer, Otto Oudshoorn en Frits Schut. Voor België zijn dat Annemie Jaeken, Marco Molling en Annemie Swinnen, en voor Duitsland Bettina Hermann en Jennifer Ebner von Eschenbach.

Lees verder

Studentencompetitities op dreef

De innovatiecompetities die een aantal universiteiten van ons land onderling aangaan, draait op volle toeren. Dit jaar hebben reeds de TU Delft Impact Contest (TU Delft), de WUR Challenge (Wageningen University & Research), de UT Challenge (Universiteit Twente) en de TU/e Contest (TU Eindhoven) plaatsgevonden.

Lees verder

Hans Bottema versterkt de gelederen bij V.O.

Met ingang van 1 oktober is Ir. Hans Bottema als partner de gelederen bij V.O. komen versterken. Hans is een zeer ervaren Europees en Nederlands octrooigemachtigde, en tevens European Patent Litigator. Hij kan bogen op een indrukwekkende carrière in IE. Zo is hij ruim 24 jaar als partner aan NLO verbonden geweest.

Lees verder

Grünenthal boekt succes in kort geding tegen Teva

In een kort geding van Grünenthal tegen Teva met betrekking tot Grünenthals Europees octrooi EP 1 457 208 over testosteron-depot samenstellingen, heeft de Nederlandse rechter op 3 oktober uitspraak gedaan in het voordeel van Grünenthal.

Lees verder