Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

JUVE Patent geeft V.O. vijf sterren

Op 28 september heeft JUVE Patent de JUVE Patent Nederland ranking 2023 gepubliceerd. Een uitgebreide ranglijst van alle toonaangevende Nederlandse octrooikantoren, octrooigemachtigden en litigators, die na een grondig onderzoek tot stand is gekomen. Ons kantoor krijgt een prominente plaats op deze ranglijst.

V.O. heeft aanbevelingen in twee categorieën: ‘Patent filing’ en, met vijf sterren, ‘Litigation: Patent Attorneys’. Jetze Beeksma, Marco Box, Leo Jessen, Martin Klok, Bernard Ledeboer en Otto Oudshoorn worden aangemerkt als ‘recommended individuals’. Box en Ledeboer worden bovendien geprezen in de categorie ‘Patent attorneys with technical specialty  – Netherlands 2023’.

Met name de prestaties van Beeksma, Box en Klok in high-profile zaken op het gebied van farmaceutica, life sciences en mobiele communicatie hebben V.O. het afgelopen jaar bijzonder goed op de kaart gezet.

V.O. leverde belangrijke technische ondersteuning in Nederlandse inbreuk- en herstelzaken die tegelijkertijd ook in andere Europese landen werden gevoerd. Met zijn internationale oriëntatie en kantorennetwerk heeft het kantoor een uitstekende uitgangspositie voor het behandelen van UPC-zaken. JUVE voegt daaraan toe dat V.O. een van de weinige Nederlandse kantoren is met een senior partner – Bernard Ledeboer – die tevens een technisch gekwalificeerde UPC-rechter is.

V.O. is blij met dit geweldige resultaat, en beschouwt dat als een bekroning van een beleid dat is gericht op het leveren van hoogkwalitatieve IE-diensten door de best gekwalificeerde en toegewijde experts.

Also see these experts

Annemie Jaeken

Annemie Jaeken

  • Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Partner
Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Meer experts