Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

UPP Package 2017 – alles over het unitair octrooi en het UPC

UPPC 2017

Op donderdag 9 en vrijdag 10 februari 2017 wordt het Unitary Patent Package Conference gehouden in het Novotel te Amsterdam. De organisatie is in handen van Euroforum. Als partner is V.O. actief betrokken bij dit evenement.

De conferentie is met name bedoeld voor Europese octrooiprofessionals, zoals octrooigemachtigden, IE-managers, IE-consultants en juristen die zich willen verdiepen in de mogelijke gevolgen van het unitair octrooi en het Unitary Patent Court (UPC).

Twee dagen vol theorie en praktijk
Op eerste dag zullen topexperts presentaties geven over de stand van zaken rondom het unitair ocrooi en UPC Daarbij komen vragen aan de orde als ‘Hoe gaan we om met Brexit?’, ‘Hoe en waar worden indieningen en rechtsprocedures afgehandeld met of zonder het VK?’. Ook worden verwachtingen, wensen en angsten ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen uitgesproken. Verder zal een paneldiscussie worden gevoerd met octrooigemachtigden en rechters.

De twee dag staat in het teken van de praktijk. Er kan worden deelgenomen aan drie verschillende, uitgebreide workshops over octrooistrategie, kosten en rechtspraak, en rechtsprocedures.

Sprekers
Het voorzitterschap is in handen van Richard Vary en Wouter Pors (Bird & Bird). Presentaties worden gehouden door een groot aantal gerenommeerde sprekers. Namens V.O. zal Bart van Wezenbeek leiding geven aan een workshop over octrooistrategie.

Meer info, aanmelding
Voor meer info en aanmelding wordt men verwezen naar de event site: www.unitarypatentpackage.com.

Voor de actuele status van het unitair octrooi en het UPC wordt u verwezen naar het dossier.

Also see these experts

Annemie Jaeken

Annemie Jaeken

  • Europees, Nederlands en Belgisch octrooigemachtigde, European Patent Litigator
  • Partner
Annemie Swinnen

Annemie Swinnen

  • Europees octrooigemachtigde
  • Senior associate
Meer experts