Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

VEREENIGDE sponsort Food Valley Conference

Op donderdag 7 oktober 2010 vindt de jaarlijkse Food Valley Conference plaats in Cinemec te Ede.

VEREENIGDE, dat veel expertise heeft op het gebied van voedingstechnologie, zowel voor wat betreft octrooien als voor merken en modellen, participeert in dit evenement als premium sponsor en is onder andere met een stand aanwezig.

Het thema van deze achtste editie van Food Valley Conference is “Revealing business models in food”, een thema dat in een zeer praktijkgericht programma aan het licht komt. In tal van lezingen en interactieve workshops komt onder andere de vraag “Hanteert de foodsector nog steeds het juiste verdienmodel?” aan de orde. Ook worden er strategieĆ«n en modellen gepresenteerd voor het realiseren en handhaven van een sterke, onderscheidende marktpositie. Natuurlijk nemen de deelnemers daarnaast interessante praktijkcases van businessmodellen onder de loep.

De conferentie is voornamelijk bedoeld voor vertegenwoordigers uit de agrifoodsector en het foodgerelateerde bedrijfsleven, vertegenwoordigers van research- en kennisinstellingen, overheidsbestuurders en intermediaire organisaties. Verder nemen ook diverse Europese foodregio”s deel.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op www.foodvalley.nl.