Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Nieuwe vennoten bij VEREENIGDE

Per 1 januari 2012 zal VEREENIGDE twee nieuwe vennoten verwelkomen, te weten Ir Michiel van Rooij, die Arnhem als standplaats heeft, en Ir Marco Molling, werkzaam op het hoofdkantoor te Den Haag.

""Michiel van Rooij is sinds september 1999 werkzaam bij VEREENIGDE, vanaf januari 2007 als senior associate. Hij studeerde halfgeleider-nanotechnologie (1999) aan de faculteit van toegepaste natuurkunde van de Technische Universiteit Delft. Hij heeft ruime ervaring in het opstellen en verdedigen van octrooiaanvragen op terreinen variërend van toegepaste fysica en werktuigbouwkunde tot informatietechnologie.

 

 

""Marco Molling is sinds juli 2000 werkzaam bij Vereenigde, vanaf januari 2008 als senior associate. Hij studeerde chemische technologie (1994) aan de Technische Universiteit Eindhoven. Zijn expertise ligt op het algemene terrein van chemische octrooien, met de nadruk op levensmiddelentechnologie en procestechnologie. Hij is verder in het bijzonder geïnteresseerd in die terreinen waar de chemie en andere disciplines elkaar ontmoeten, zoals de industriële biotechnologie en laboratoriumtechnologie. Marco is tevens als tutor betrokken bij de opleiding van aspirant-gemachtigden bij hun voorbereiding op het Nederlands en Europees octrooigemachtigdenexamen.

De vennootschap wenst haar nieuwe partners een succesvolle voortzetting van hun carrière toe.