Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud

Vereenigde 90 jaar jong

Dit jaar viert Vereenigde haar 90-jarig bestaan. H.M. Koningin Wilhelmina bewilligde, zoals dat officieel heet, op 1 maart 1916 de oprichting van Vereenigde Octrooibureaux N.V.

In de daarop volgende decennia is de organisatie uitgegroeid tot een van de grootste dienstverleners van het land op het gebied van de intellectuele eigendomsbescherming. In totaal telt Vereenigde nu ongeveer 160 medewerkers, verdeeld over de kantoren in Den Haag (hoofdkantoor), Groningen, Arnhem, “s-Hertogenbosch en Amersfoort. Opererend in een internationaal netwerk van agenten en cliënten, voert Vereenigde ook over de grens een actief beleid.

Nieuwe website
Het jubileum valt samen met een andere verandering bij Vereenigde. Sinds enige tijd is onze nieuwe website in de lucht: www.vereenigde.nl. Hiermee hopen wij nog beter tegemoet te kunnen komen aan wensen van onze relaties en site-bezoekers.

Toekomst
Ondanks haar lange geschiedenis, is Vereen igde nu meer dan ooit bezig met de toekomst. Dat is noodzakelijk om, zowel in ons eigen land als in internationaal verband, toonaangevend te blijven op onze vakgebieden. Via de IE-mail houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. De buitenlandse relaties worden voortaan geïnformeerd via onze Engelstalige nieuwsbrief: Vereenigde News.