Spring direct naar de hoofdnavigatie of de inhoud
q

Nieuws

Podium – LionVolt

In deze rubriek geven we een podium aan start-ups, die producten of diensten ontwikkelen die in de toekomst baanbrekend kunnen worden. Waar onderscheiden deze bedrijven zich mee en wat zijn hun ambities? Dit keer spreken we Sandeep Unnikrishnan, mede-oprichter van LionVolt.

Lees verder

Merken in de metaverse – Is er actie nodig?

Metaverse is de term voor activiteiten waarbij mensen contact leggen via virtuele werelden in plaats van via een traditioneel sociaal netwerk. Dat doen ze met behulp van virtuele brillen, helmen en haptische handschoenen. Steeds vaker zijn merken onderdeel van deze virtuele werelden. Dan komt ook bescherming van die merken om de hoek kijken.

Lees verder

Tools – Kan ChatGPT adviseren over IE?

In de rubriek 'Tools’ beoordelen V.O. experts online tools voor IE-bewuste vernieuwers. In deze editie kijken we naar ChatGPT, een experimentele AI-gestuurde chatbot die gebaseerd is op een zogenoemd large language model. De tool kreeg al veel aandacht vanwege zijn vermogen om menselijke prompts te begrijpen en allerlei soorten teksten te genereren. Aangezien teksten een belangrijke rol spelen in de wereld van IE, is de vraag wat ChatGPT in dat opzicht te bieden heeft.

Lees verder